T-Mobile

Beste netwerk van Nederland‎

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

Mobiel onbeperkt internet abonnement van T-Mobile

Ben je elke dag druk doende bezig met je smartphone? Dan heb je mogelijk behoefte aan een onbeperkte databundel. In dat geval heb je geen omkijken meer naar je verbruik en kan je naar hartenlust streamen, internetten en muziek luisteren.

Bij T-Mobile kan je voor een onbeperkt internet mobiel abonnement kiezen. Een dergelijk abonnement is in verschillende varianten verkrijgbaar bij deze telecomaanbieder.

Je kunt onder andere voor een Unlimited bundel gaan waarbij je onbeperkt bellen en onbeperkt internet hebt. Je kunt er ook nog voor kiezen om dit uit te breiden met een extra online beveiliging. In dat geval ben je verzekerd van een optimale beveiliging gedurende de looptijd van het abonnement. Het onbeperkt internetten geldt overigens in de gehele EU; let op dat dit niet voor alle landen in Europa geldt, aangezien Zwitserland bijvoorbeeld geen officieel lid van de EU is.

Bij een T-Mobile onbeperkt internet mobiel abonnement maak je gebruik van het snelste 4G netwerk van Nederland. Het netwerk van T-Mobile is namelijk al enkele jaren achter elkaar uitgeroepen tot het beste en snelste netwerk van heel het land. Bovendien ben je bij deze abonnementen in staat om het abonnement maandelijks aan te passen. Wil je in sommige maanden minder internet hebben? Dan kan je jouw databundel naar omlaag bijstellen; je betaalt dan minder, maar hebt dus geen onbeperkte databundel meer.

Bij het samenstellen van een T-Mobile onbeperkt internet mobiel abonnement heb je dus wél volledige keuzevrijheid. Je kunt namelijk ook nog zelf kiezen hoeveel je aan wilt betalen en wat de looptijd van het contract moet zijn. Daarbij heb je de keus tussen 12 maanden of 24 maanden. Dankzij al deze mogelijkheden heb je in principe volledige keuzevrijheid. Uiteraard kan je ook tussen alle gangbare mobiels kiezen, waarbij je ook uit de verschillende uitvoeringen en kleuren kunt kiezen.