Youfone

Sim Only, TV, Internet & Bellen

Contactgegevens

Klantservice

088-222 9222

(Werkdagen 09:00 - 20:00 uur)

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Youfone

Wil je graag non stop van je telefoon gebruik kunnen maken? Dan verbruik je ongetwijfeld een behoorlijke hoeveelheid data. Als dat het geval is, is het verstandig om naar een Youfone onbeperkt internet Sim Only abonnement te kijken.

Met een dergelijk abonnement hoef je geen nieuwe telefoon te kopen én kan je onbeperkt op het internet surfen, muziek streamen en naar je lievelings films en series kijken.

Bij het samenstellen van een Youfone onbeperkt internet Sim Only abonnement heb je meer dan genoeg keuzes. Daarbij moet je wel beseffen dat onbeperkt bij Youfone niet volledig ‘onbeperkt’ is. Je kunt namelijk voor maximaal 8GB kiezen. Dit is voor velen al meer dan genoeg per maand, maar het is dus niet volledig onbeperkt. Desondanks kan je dit abonnement prima naar wens samenstellen. Denk hierbij aan de mogelijkheid om onbeperkte belminuten te selecteren en om zelf de contractduur te bepalen. Daarbij kan je kiezen voor 1 jaar, voor 2 jaar of voor een contract dat je maandelijks op kunt zeggen. Een maandelijks opzegbaar contract heeft veel voordelen met betrekking tot de flexibiliteit, maar heeft wel een meerprijs.

Met een Youfone onbeperkt internet Sim Only abonnement ben je in ieder geval van een prima dekking verzekerd. Youfone maakt namelijk gebruik van het KPN netwerk; dankzij dit netwerk kan je in heel Nederland en in de Europese Unie naar hartenlust internetten. Stel het Sim Only abonnement naar eigen wens samen en geniet maandelijks, voor een relatief laag tarief, van maximaal 8GB aan internet.