Vodafone

De beste sim only en toestel deals - supersnel 4G ...

Contactgegevens

Klantservice

0800-0094

(Open tot 0800-0094)

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Vodafone

Wil je graag in contact blijven met al je vrienden, familie en collega’s? Dan heb je behoefte aan een telefoon abonnement met onbeperkt bellen. Als je momenteel nog een goede telefoon hebt waarvan het huidige abonnement bijna afloopt of reeds afgelopen is, dan heb je baat bij een Onbeperkt bellen Sim Only abonnement.

Dergelijke abonnementen bieden je namelijk de kans op onbeperkt te bellen, terwijl je ook nog van een lagere maandprijs geniet. Bijkomend voordeel is dat je gebruik maakt van het stabiele Vodafone netwerk met een prima dekking.

Bij het Vodafone Onbeperkt bellen Sim Only abonnement profiteer je van nóg meer voordelen. Je kunt dit abonnement namelijk volledig zelf samenstellen. Selecteer dat je graag onbeperkt wilt bellen en maak andere keuzes om je abonnement volledig samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor de gewenste looptijd en voor de bijbehorende internetbundel. Mogelijk is het interessant om voor ook een onbeperkte internetbundel te gaan. Zo stream je oneindig je Spotify Playlist en bel je oneindig via het internet.

Bij het vergelijken van een Vodafone Onbeperkt bellen Sim Only abonnement kan je je huidige nummer behouden. Je hoeft hierdoor niet moeilijk te gaan met een nieuw nummer. Nee, je kunt vanaf de eerste dag al direct met je vrienden, familie en collega’s naar hartenlust bellen. Hierbij maak je dus gebruik van het stabiele Vodafone netwerk en hoef je hier niet de hoofdprijs voor te betalen. Je hebt immers geen nieuwe telefoon gekregen, waardoor je maandelijks een stuk minder hoeft te betalen. Dat is zeker het geval als je momenteel al Ziggo internet thuis hebt. Als dat het geval is, profiteer je namelijk van een extra korting.