Telfort

Telfort en KPN gaan samen

Contactgegevens

Klantservice

0900 9596

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Telfort

Ben jij de gehele dag door online? Gebruik je jouw telefoon voor het streamen van video’s?

Of luister je graag de gehele dag door naar Spotify via je telefoon? In al deze gevallen is het raadzaam om naar een abonnement te kijken met een onbeperkte internetbundel. Als je momenteel nog een goed functionerende laptop hebt, is het ook aan te raden om naar een Sim Only abonnement te kijken. De kans is groot dat je dan vanzelf bij een Telfort onbeperkt internet Sim Only abonnement uit komt.

Bij Telfort ben je namelijk in staat om een Sim Only abonnement volledig naar eigen wens samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld voor de Unlimited internetbundel kiezen, zodat je niet meer met een limiet op het dataverbruik te maken hebt. Je kunt constant met veel plezier gebruik van je telefoon maken; dit geldt niet alleen voor in Nederland, maar ook voor in de andere Europese landen. Dankzij het betrouwbare KPN netwerk heb je in principe overal en altijd snel en stabiel internet.

Bij het samenstellen van een Telfort onbeperkt internet Sim Only abonnement bepaal je zelf wat de looptijd van het contract moet worden. Je kunt voor een maandelijks opzegbaar contract kiezen, maar ook voor een contract met een looptijd van 1 jaar of 2 jaar. Aan jou de keus. Ook op het gebied van de belbundel heb je meer dan genoeg mogelijkheden; zo is het ook mogelijk om voor een onbeperkte belbundel te kiezen. Als je reeds vast internet bij KPN afneemt, kan je ook nog van een combikorting genieten. Hierdoor worden de prijzen van een Telfort onbeperkt internet Sim Only abonnement nóg interessanter.