Telfort

Telfort en KPN gaan samen

Contactgegevens

Klantservice

0900 9596

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Telfort

Wil je graag elke dag in contact blijven met vrienden, familie en/of collega’s?

Dan verbruik je ongetwijfeld de nodige belminuten. Als je veel belminuten nodig hebt, is het voor de hand liggend om voor een onbeperkt bellen abonnement te kiezen. Als je op dit moment nog een prima functionerende telefoon hebt, is het voor de hand liggend om voor een Sim Only abonnement te kiezen. Als je deze twee logische zaken met elkaar koppelt, kom je al snel bij een Telfort onbeperkt bellen Sim Only abonnement uit.

Bij het samenstellen van een Sim Only abonnement bij Telfort kan je voor een onbeperkte belbundel kiezen. In dat geval heb je niet meer te maken met een limiet op het aantal belminuten. Nee, je kunt naar hartenlust bellen en in contact blijven met een ieder. Bijkomend voordeel is dat je ook de overige samenstelling van het abonnement naar eigen wens in kunt vullen. Je kunt bijvoorbeeld uit drie verschillende looptijden kiezen: maandelijks opzegbaar, 1 jaar of 2 jaar. Daarnaast heb je ook nog de keus uit meerdere internetbundels. Ook de hoeveelheid data die je per maand beschikbaar hebt, kan je dus naar eigen inzicht bepalen.

Bijkomend voordeel is dat je bij een Telfort onbeperkt bellen Sim Only abonnement gebruik maakt van het KPN netwerk. Dit netwerk is onwijs betrouwbaar en heeft een prima dekking in Nederland én in de gehele Europese Unie. Je kunt dus ook in het buitenland naar al je vrienden, familie en/of collega’s bellen.