Tele2

Alles voor mobiel, vaste telefonie, internet & TV

Contactgegevens

Klantservice

0800-1242

Maandag t/m Vrijdag: 8:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Storingen

+31 (0)20 – 750 1611

werkdagen 8.00 – 21.00 uur
zaterdag 9.00 – 17.00 uur

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Tele2

Vind je het heerlijk om veel te bellen? Wil je bijvoorbeeld in contact blijven met vrienden, familie en/of collega’s?

In dat geval is het aan te raden om eens naar een Tele2 onbeperkt bellen abonnement te kijken. Met een dergelijk abonnement heb je niet meer te maken met restricties op het gebied van belminuten. Je kunt zoveel belminuten gebruiken als je zelf maar wilt. Heb je nog een telefoon die volledig naar wens functioneert? Dan kan je het beste voor een Tele2 Onbeperkt bellen Sim Only abonnement kiezen. Met een dergelijk abonnement profiteer je van twee voordelen: je kunt onbeperkt bellen en je betaalt een laag maandbedrag. Je betaalt immers alleen voor de diensten van Tele2 en niet meer voor het afbetalen van een telefoon.

Bij het samenstellen van een Sim Only abonnement heb je bij Tele2 meer dan genoeg keus. Je kunt voor een Unlimited bel bundel kiezen, waardoor je onbeperkt kunt bellen. Daarnaast kan je ook nog keuzes maken met betrekking tot de databundel. Wil je ook nog onbeperkt data hebben? Dat behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Bovendien kan je nog kiezen uit verschillende looptijden; 24 maanden, 12 maanden of maandelijks opzegbaar. Met een maandelijks opzegbaar contract ben je onwijs flexibel.

Als je een Tele2 onbeperkt bellen Sim Only abonnement afsluit, maak je gebruik van het T-Mobile netwerk. Dit netwerk zorgt ervoor dat je overal in Europa, dus ook in Nederland, een prima dekking hebt. Je kunt overal in Europa dus naar wens gebruik maken van onbeperkt bellen met je Sim Only abonnement.