T-Mobile

Beste netwerk van Nederland‎

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van T-Mobile

Ben je een liefhebber van eindeloos streamen? Sta je het liefste de hele dag ‘online’?

Dan heb je zonder twijfel behoefte aan een abonnement met daarin een onbeperkte databundel. Gelukkig is dat mogelijk bij T-Mobile in combinatie met een Sim Only abonnement.

Bij T-Mobile ben je in de gelegenheid om volledig zelf je Sim Only abonnement samen te stellen. Op het gebied van data kan je daarbij kiezen voor de Unlimited bundel. Dit betekent dat je ongelimiteerd data hebt, waardoor je nooit meer naar je dataverbruik om hoeft te kijken. Bijkomend voordeel is dat je deze data in Nederland én in de Europese Unie kunt gebruiken. T-Mobile heeft namelijk in zowel eigen land als in de rest van Europa een prima dekking. Overal in Europa kan je dus naar hartenlust internetten, zonder dat je op jouw dataverbruik hoeft te letten. Wat wens je nog meer?

Bovendien kan je bij T-Mobile ook bepalen wat de contractduur van jouw T-Mobile onbeperkt internet Sim Only abonnement moet worden. Je kunt kiezen uit 2 jaar, 1 jaar of een maandelijks opzegbaar abonnement. Met een maandelijks opzegbaar abonnement ben je onwijs flexibel. Overigens is het ook goed om te weten dat je bij een looptijd van 1 of 2 jaar ook maandelijks het abonnement aan kunt passen. Je kunt bijvoorbeeld de hoeveelheid data per maand naar eigen wens aanpassen. Al met al zit je bij T-Mobile prima voor het vergelijken van een hoogwaardig, betrouwbaar en uitgebreid Sim Only abonnement inclusief een onbeperkte databundel.