T-Mobile

Beste netwerk van Nederland‎

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van T-Mobile

Ben je graag non stop met vrienden of familie aan het bellen? Of heb je wellicht voor zakelijke doeleinden een uitgebreide belbundel nodig?

Met een T-Mobile onbeperkt bellen Sim Only abonnement kun je van een onbeperkte belbundel genieten en je hoeft absoluut niet de hoofdprijs te betalen. Dankzij deze win-win situatie is een dergelijk abonnement onwijs interessant.

Bij T-Mobile ben je ook nog eens in staat om dit abonnement volledig zelf samen te stellen. Je kunt onbeperkt bellen aanvinken en vervolgens één van de internetbundels selecteren. Je hebt de keus uit meerdere internetbundels, zodat je het ook het datagebruik af kunt stemmen op je wensen en voorkeuren. Tot slot is het ook nog mogelijk om te bepalen wat de contractduur van het Sim Only abonnement moet zijn. Je kunt kiezen uit een maandelijks opzegbaar contract, een contract voor 1 jaar of een contract voor 2 jaar. Als je voor een 1-jarig- of 2-jarig contract gaat, kan je overigens het contract elke maand naar wens nog aanpassen. Mocht je in bepaalde maanden meer data nodig hebben, is dat dus geen probleem. Je past dan moeiteloos de internetbundel naar wens aan.

Bij een T-Mobile onbeperkt bellen Sim Only abonnement maak je gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk. Dit netwerk is onwijs betrouwbaar en heeft in alle uithoeken van Europa een prima dekking. Het T-Mobile netwerk is namelijk te gebruiken in Nederland én in de overige landen van de Europese Unie!