Simyo

Contactgegevens

Klantservice

0800-8007

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Simyo

Ben je een fervente liefhebber van Netflix of een andere streamingdienst? Heb je daardoor een onbeperkte databundel nodig?

Dan heb je meer dan genoeg mogelijkheden op het gebied van een Sim Only abonnement. Dat is ook het geval bij Simyo.

Bij Simyo is het echter helaas niet mogelijk om voor een volledig onbeperkte internetbundel te gaan. Je hebt bij Simyo de keus uit verschillende internetbundels, maar je hebt daarbij altijd met een bepaalde datalimiet te maken. Het maximale datalimiet is daarbij 15 GB per maand; dit is behoorlijk veel en kan dus deels worden gezien als ‘onbeperkt’. Bijkomend voordeel is dat je deze internetbundel uit kunt breiden met een belbundel naar wens. Ook bepaal je volledig zelf wat de looptijd van het contract moet worden; 1 jaar of een maandelijks opzegbaar contract. Met de laatstgenoemde variant ben je behoorlijk flexibel.

Als je een Simyo onbeperkt internet Sim Only abonnement af wilt sluiten, kun je van gratis nummerbehoud gebruik maken. Hierdoor behoud je je nummer en kan je met nóg meer plezier gebruik gaan maken van je nieuwe Simyo Sim Only abonnement. Bij een dergelijk abonnement maak je gebruik van het netwerk van KPN, waardoor je overal en altijd een prima dekking hebt. In zowel Nederland als in Europa kan je dus met veel plezier gebruik maken van een Simyo onbeperkt internet Sim Only abonnement. Je hoeft hier bovendien niet de hoofdprijs voor te betalen en kan ook nog kiezen voor een onbeperkte belbundel.