Simyo

Contactgegevens

Klantservice

0800-8007

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Simyo

Als je graag met vrienden belt, is het raadzaam om voor een abonnement een onbeperkte belbundel te gaan. Dat is ook het geval als je voor zakelijke doeleinden veel contact moet houden met klanten, leveranciers en collega’s.

Ook in dat geval bel je waarschijnlijk behoorlijk veel, waardoor je prima uit bent met een onbeperkte belbundel. Heb je ondertussen ook nog een goed functionerende telefoon? Dan is het zeker aan te raden om eens naar een Simyo onbeperkt bellen Sim Only abonnement te kijken.

Een dergelijk abonnement kan je bij Simyo volledig naar eigen wens samenstellen. Je bepaalt zelf hoeveel data je per maand wilt hebben en je bepaalt zelf wat de looptijd van het contract moet worden. Je kunt hierbij kiezen voor een looptijd van 1 jaar of een looptijd van 1 maand. Als je voor een looptijd van 1 maand kiest, betekent dit dat je het contract maandelijks op kunt zeggen. Hierdoor ben je flexibel én kan je het abonnement ook maandelijks aanpassen op je eigen wensen en voorkeuren. Dit kun je gemakkelijk doen via de mobiele app van Simyo, via de website of via de klantenservice.

Bij een Simyo onbeperkt bellen Sim Only abonnement maak je gebruik van het KPN netwerk. Dit netwerk is uiterst betrouwbaar en snel gebleken. Hierdoor kan je in zowel Nederland als in de gehele Europese Unie van een prima dekking genieten. Bij het vergelijken van een Sim Only abonnement geniet je van gratis nummerbehoud, geniet je van relatief voordelige tarieven en blijf je genieten van je huidige telefoon.