Hollandsnieuwe

Altijd scherp geprijsd

Contactgegevens

Klantservice

0900-0324

(9.00 tot 18.00 uur)

Onbeperkt internet Sim Only abonnement van Hollandsnieuwe

Ben je de hele dag in de weer met je telefoon? Dan verbruik je ongetwijfeld een behoorlijke hoeveelheid aan data. Als dat het geval is, ben je gebaat bij een abonnement een behoorlijk hoge datalimiet. Een hoge datalimiet kan je bij meerdere abonnementsvormen verkrijgen, maar heb je ondertussen nog een goed functionerende telefoon?

Dan is het uitermate zonde om voor een abonnement inclusief telefoon te gaan. Nee, in dat geval kan je veel beter voor een Sim Only abonnement gaan. Je kunt daarbij bijvoorbeeld voor een Hollandsnieuwe onbeperkt internet Sim Only abonnement kiezen.

Een dergelijk abonnement van Hollandsnieuwe brengt enkele voordelen met zich mee. Allereerst hoef je voor een dergelijk abonnement niet de hoofdprijs te betalen. Het maandtarief voor een dergelijk abonnement ligt namelijk naar verhouding behoorlijk laag. Daarnaast ben je wel verzekerd van een goed abonnement, aangezien je het abonnement naar wens samen kunt stellen. Helaas is het bij Hollandsnieuwe niet mogelijk om voor ongelimiteerde data te gaan, maar je kunt wel voor 6 GB kiezen. Dat is eigenlijk de maximale data bij een Sim Only abonnement van Hollandsnieuwe op het moment.

Als je voor een internetbundel van 6 GB gaat, betekent dit dat je 6000 belminuten/sms’jes hebt. Is dat niet voldoende voor je? Dan kan je ook nog voor een onbeperkt aantal belminuten kiezen. Doordat je zelf het abonnement volledig samen kunt stellen, kan je het volledig naar eigen wens maken. Je kunt namelijk zelf ook nog bepalen wat de looptijd van het contract moet worden; 1 jaar of 2 jaar. Tijdens het Sim Only abonnement maak je gebruik van het stabiele Vodafone netwerk, waardoor je verzekerd van een prima dekking bent.