Hollandsnieuwe

Altijd scherp geprijsd

Contactgegevens

Klantservice

0900-0324

(9.00 tot 18.00 uur)

Onbeperkt bellen Sim Only abonnement van Hollandsnieuwe

Heb je momenteel een telefoon die naar wens functioneert? Loopt het abonnement van deze telefoon wel bijna af? Dan is het aan te raden om naar een Sim Only abonnement uit te gaan kijken. Daarvoor kan je prima terecht bij Hollands Nieuwe.

Wil je ondertussen ook onbeperkt kunnen bellen met bijvoorbeeld vrienden, familie en collega’s? Dan is het aan te raden om voor een Hollandsnieuwe onbeperkt bellen Sim Only abonnement te gaan. Een dergelijk abonnement biedt veel waar voor zijn geld en levert enkele voordelen op.

Een van de voordelen bij Hollands Nieuwe is dat je het abonnement volledig naar eigen wens samen kunt stellen. Je kunt bijvoorbeeld voor een onbeperkte belbundel kiezen. Hierdoor heb je nooit meer omkijken naar het aantal belminuten gedurende een maand. Bovendien kan je ook nog keuzes maken met betrekking tot de looptijd. Gaat je voorkeur daarbij uit naar 1 jaar of 2 jaar? Aan jou de keus. Doordat je het Sim Only abonnement zelf samen kunt stellen, kan je het abonnement volledig naar eigen wens maken. Als je voor een onbeperkte belbundel gaat, kan je ook zelf nog kiezen wat de gewenste internetbundel moet worden.

Als je een Hollandsnieuwe onbeperkt bellen Sim Only abonnement af gaat sluiten, ben je verzekerd van een perfect netwerk. Hollands Nieuwe maakt namelijk gebruik van het Vodafone netwerk. Dit netwerk is stabiel en heeft een prima dekking in Nederland én in de gehele Europese Unie. Bij Hollandsnieuwe profiteer je tevens van gratis nummerbehoud en van relatief voordelige tarieven.