Online.nl

Internet | TV | Bellen

Contactgegevens

Klantservice

0800-0403

(maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00)

Alleen Internet van Online.nl

Heb je geen behoefte aan een uitgebreid abonnement? Ben je alleen op zoek naar een internet abonnement? Ook daarvoor ben je bij Online.nl aan het juiste adres. Deze van origine Nederlandse provider biedt al sinds 1994 verschillende internet abonnementen aan.

Bij deze internetabonnementen maak je gebruik van het netwerk van KPN. Dit netwerk is onwijs stabiel en brengt hoge snelheden met zich mee. Zo is het mogelijk dat de snelheid oploopt tot 200 Mb/s.

Heb je momenteel nog een internetabonnement bij een andere provider lopen? Geen probleem. Online.nl helpt je graag door een gratis overstapservice aan te bieden. De provider neemt contact op met de huidige provider om de overstap te regelen. Op de gewenste ingangsdatum heb je vervolgens internet van Online.nl en is het abonnement bij je huidige provider stopgezet.

Bij de installatie voor het internet krijg je een gratis Wifi-modem geleverd. Dit Wifi modem kan je gemakkelijk en snel installeren. Na installatie kan je alle devices met het modem verbinden. Dit geldt voor zowel een smartphone en een tablet als voor een laptop, een computer, een Xbox en een Playstation. Ook een Smart/interactieve TV kan verbonden worden met het internet van Online.nl

Houd regelmatig de aanbiedingen van Online.nl in de gaten. Deze provider biedt namelijk met enige regelmaat een mooie korting aan op bijvoorbeeld de maandprijs.