Ziggo

Sim Only, TV, Internet & Bellen

Contactgegevens

Klantservice

0900-1884

(Werkdagen 09:00 - 20:00 uur)
Hou rekening met het normale tarief

Internet & Bellen van Ziggo

Wil je graag genieten van razendsnel internet en een voordelige vaste lijn? Dan ben je bij Ziggo aan het juiste adres. Het is bij deze grote provider namelijk mogelijk om een internet & bellen abonnement af te sluiten. Het mooie hieraan is dat je voor een internetabonnement kunt kiezen, waarbij vast bellen standaard inbegrepen zit. Je vangt wat dit betreft dus twee vliegen in één klap.

Qua snelheid kom je bij Ziggo niks te kort. Het netwerk van Ziggo is onwijs goed en levert zodoende snel en stabiel internet af. De exacte snelheid hangt af van het pakket waar je voor kiest. Je hebt de keus uit meerdere varianten, waarbij de maximale snelheid afhankelijk van jouw postcode is. Maak daarom altijd gebruik van de postcodecheck, zodat je direct inzichtelijk hebt uit welke internetpakketten je zoal kunt kiezen.

Bij het kiezen van één van de internetpakketten ben je dus verzekerd van vast bellen. Dit houdt in dat je belt voor een laag tarief per minuut en dat je het huidige nummer kunt behouden.

Voor de overstap en de installatie hoef je je ook geen zorgen te maken. Ziggo biedt namelijk een gratis overstapservice aan. In dat geval zorgt de klantenservice van Ziggo ervoor dat je huidige contract stopgezet wordt. Met de gewenste ingangsdatum gaat vervolgens het internet & bellen abonnement van Ziggo in. Door de installatiegarantie ben je verzekerd van een optimale installatie. In dit geval draait dat om het modem en om het regelen van de vaste telefonie.