Youfone

Sim Only, TV, Internet & Bellen

Contactgegevens

Klantservice

088-222 9222

(Werkdagen 09:00 - 20:00 uur)

Alleen internet van Youfone

Ben je op zoek naar snel en stabiel internet voor in huis? Dan ben je bij Youfone aan het juiste adres. Deze provider maakt gebruik van het stabiele en snelle KPN netwerk en heeft aantrekkelijke pakketten in de aanbieding.

Voor een Youfone internet abonnement is het van belang dat je gebruik maakt van de postcodecheck. Deze check geeft namelijk aan of je voor bijvoorbeeld glasvezel internet kunt kiezen en wat de maximale internetsnelheid op jouw adres kan zijn. Vervolgens heb je de keus uit meerdere soorten internetpakketten. Je kunt naar eigen inzicht de snelheid van het internet bepalen; hierbij geldt wel logischerwijs dat het maandelijkse tarief hoger komt te liggen naarmate je voor sneller internet kiest.

Voor de installatie van het internet hoef je je geen zorgen te maken. Je krijgt een handig installatiepakket thuis geleverd met daarin een duidelijke handleiding. Deze handleiding stelt je in staat om snel en makkelijk het modem in je huis te installeren. Mocht je hier niet uitkomen, kan je altijd nog gebruik maken van de Youfone monteurs dienst. In dat geval komt een monteur bij je thuis om de installatie te voltooien. Als je voor glasvezel internet kiest, is deze monteurs dienst volledig gratis.

Ook voor de overstap hoef je zelf geen actie te ondernemen. Youfone biedt namelijk een gratis overstapservice aan. Dit betekent dat Youfone contact opneemt met de huidige internetprovider om de overstap in gang te zetten. Uiteindelijk krijg je op de gewenste ingangsdatum het internet van Youfone en is het abonnement bij je vorige provider opgezegd.