T-Mobile

Beste netwerk van Nederland‎

Contactgegevens

Klantservice

088 895 5999

(Werkdagen van 9:00 tot 21:00)
(Zaterdag van 10.00 tot 16.00)

Alleen Internet van T-Mobile

Wil je graag razendsnel en stabiel internet in huis hebben? Dan zijn er verschillende providers om uit te kiezen. Ook bij T-mobile kun je terecht voor razendsnel internet.

In het assortiment zijn meerdere abonnementen voor regulier internet en voor glasvezel internet te vinden. Mocht je interesse in glasvezel internet hebben, is het verstandig om eerst een postcodecheck te doen. De postcodecheck kan je doen aan het einde van deze pagina. Aan de hand van deze Postcodecheck zie je direct welke maximale snelheid T-Mobile bij jouw huis kan leveren. Op basis daarvan kan je een keus maken tussen de verschillende internetsnelheden. De reguliere internet snelheden kunnen oplopen tot 100 Mbit/s, terwijl de glasvezel internet snelheden oplopen tot maar liefst 1000 Mbit/s.

Als je voor een internetabonnement van T-Mobile gaat, krijg je een T-Mobile Thuis modem geleverd. De modem van T-mobile levert de allersnelste Wifi en stelt je in staat om overal in huis even snel internet te hebben. T-Mobile geeft deze garantie zelfs. Daarnaast garandeert T-Mobile ook dat je weinig tot geen omkijken naar de installatie van het modem hebt. Dankzij de duidelijke instructie/handleiding kan het modem razendsnel geïnstalleerd worden. Je geniet nadien van snel en stabiel internet

Wil je overstappen en geen omkijken naar de administratie hebben? Dan kan je gebruik maken van de overstapservice van T-Mobile. De klantenservice van T-Mobile neemt in dat geval al het werk uit handen. Zij nemen contact met je huidige provider op om de overgang in goede banen te leiden.