Budget-alles-in-1

Voordelig Internet, TV & Bellen

Contactgegevens

Klantservice

088 - 730 73 77

(Werkdagen 08:30 - 19:30 uur)
(Zaterdag 10:00 - 16:00)

Internet & bellen van Budget-alles-in-1

Wil je graag van vaste telefonie en van snel internet kunnen genieten? Dan ben je bij de provider Budget-alles-in-1 aan het juiste adres. Deze provider biedt namelijk verschillende internet & bellen abonnementen aan. Het voordeel is evident; je kunt het pakket zelf samenstellen, zodat je nooit teveel hoeft te betalen.

Voor het internet maakt Budget gebruik van het razendsnelle KPN netwerk. Dankzij dit netwerk ben je verzekerd van snel en stabiel internet. Bovendien heb je bij het samenstellen van het pakket de keus uit verschillende mogelijkheden: glasvezel of ADSL. Tot slot kan je zelf ook nog bepalen wat de maximale snelheid van jouw internet moet zijn. Logischerwijs geldt hierbij; hoe hoger de snelheid, hoe hoger het maandbedrag komt te liggen. Om gebruik te kunnen maken van het internet krijg je een Experia Box V10 geleverd. Indien gewenst kan een monteur van Budget deze voor je installeren, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. Als je zelf aan de slag gaat, kan je de duidelijke handleiding als leidraad gebruiken.

Daarnaast biedt Budget ook meerdere mogelijkheden aan op het gebied van vaste telefonie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor onbeperkt bellen naar vaste nummers, onbeperkt bellen naar mobiele nummer of onbeperkt bellen naar het buitenland. Door deze mogelijkheden kan je het pakket volledig naar eigen wens samenstellen. Om het nog iets mooier te maken; bij Budget kan je ook je eigen nummer behouden.

Stel zelf je Budget internet & bellen abonnement samen en geniet van een laag maandtarief. Als je dan ook nog de diensten van Budget Mobiel en/of Budget Energie afneemt, profiteer je van nóg een korting.